X

Bloglar için adsense’den nasıl onay alınır?

Bloglar için adsense'den nasıl onay alınır?

Eğer sende adsense’den ne yaptıysan onay alamadıysan bir onay için aylarca beklediysen ve sonuç alamadıysan bu yazı tam sana göre. Yazıdakileri eksiksiz olarak yaptığında 2 gün içerisinde mutlaka adsense’den onay mailin gelecektir.

Merhaba, bu yazımda adsense’den nasıl onay alınır bu konu hakkında konuşacağım. Adsenseden onay almak dışarıdan bakıldığında ulaşılması zor, çetrefilli bir işmiş gibi gözükse de aslında öyle olmadığına tanık olacaksınız. O halde adım adım adsense’den nasıl hızlı bir şekilde onay alınır hep beraber bakalım.

Kategoriler

Adsenseye başvurmadan önce sadece içini doldurabileceğiniz kategoriler açın. Boş kategoriniz olmasın ve her kategoriye en az 3 adet yazı girmiş olun.

Yazılar ve Görseller

Sitenize eklediğiniz yazılar olsun, görseller olsun mutlaka özgün olmalı bir yerden alıntıladığınız yazıyı ya da görseli web sitenize koymayınız. Yazılarınız mutlaka yazım kurallarına uymalı.

Temanız

Web sitenizde kullandığınız tema reklam yayınlamaya uygun olmalı, yani adsense web sitenizi incelerken bu adam verdiğim reklamları nerede yayınlayacak boş alan yok gibi düşüncelere girmesinler. 

İçerikler

Web sitenizde telif hakkını ihlal eden hiçbir materyaller olmamalı bu aynı zamanda adsende’de ban nedenidir dikkatli olmanızda fayda var.

Yazılanları yaptıktan sonra adsenseye başvurabilirsiniz. Her hangi bir sorun olursa yorumlardan bana ulaşabilirsin, sağlıcakla…

Tuğra Yaldız: Merhaba bu alanda kısaca kendimden bahsedeceğim. Adım Tuğra, 19 yaşındayım. Ticaret lisesi mezunuyum şuan Afyon Kocatepe Üniversitesinde İşletme bölümü okuyorum. Aslen Konyalıyım Afyonkarahisar'da ailemle birlikte yaşıyorum. Yaklaşık 11 senedir bilgisayarlarla içli dışlıyım son 6 senedir kendimi internete 2 yıldır ise Web Programlamaya verdim ileri derece PHP ve HTML biliyorum CSS Javascript Jquery için kendimi geliştirmeye devam ediyorum.. Yakında yayına çıkaracağım yyazilim.com için projeler geliştiriyorum. İş çözümleriniz için mail (iletisim@tugrayaldiz.com) atabilirsiniz. Şimdilik benden bu kadar eğer sende aramıza gelmek istersen mail listemize katılman yeterli kendine iyi bak. :) Not: Web programlama dersleri için https://www.w3schools.com adresini kaynak alıyorum.
Benzer Yazılar